100% teveredenrheidgarantie

PRODUCTEN KOPEN, 100% TEVREDENHEID 

Als beauty-expert heeft het mijn voorkeur om producten te verkopen die samen gaan met een goed huidadvies. Levensomstandigheden en jaargetijden kunnen namelijk zorgen voor veranderingen van je huid.

Mijn jarenlange ervaring in de beautywereld, medische wereld, Chinese geneeskunst, de kunstacademie en als voedingsadviseuze stelt mij in staat om mensen te motiveren, te coachen en te behandelen met een gepast persoonlijk advies.

Hierdoor worden mensen zich bewust van hun eigen kracht van waaruit zij zelf een veranderingsproces in werking kunnen zetten en er jonger en stralender uit gaan zien.

Ik heb de ervaring dat de merken die Cosmeticabestellen verkoopt doen wat ze zeggen. Ik werk er al jaren mee in mijn beautysalon. Hayoun, Phytomer al wel meer dan 30 jaar, La Colline ruim 15 jaar,  Lakshmi, Ayumi en Maternatura enkele jaren. Baims en Dermoplant zijn nieuw, maar uitvoerig getest en gebruikt.

Mannen merken test ik zelf ook betreft geur en gevoel. Zelfs de scheercrèmes en aftershaves kunnen dames voor de benen, liezen en oksels gebruiken en indien nodig ook het gezicht.

Ik verwelkom je met een warme groet als abonnee.

LILYAN

Eigenaresse Cosmeticabestellen en Esthetisch Centrum Tilburg.100%