Beste beauty-liefhebbers,

Het is weer tijd voor een nieuwe editie van onze nieuwsbrief, en deze maand staat helemaal in het teken van schoonheid, zelfvertrouwen en verfrissing. Terwijl de bladeren beginnen te veranderen, hebben we een scala aan opwindende updates en tips uit de wereld van esthetiek en cosmetische zorg voor je klaarstaan.

🌼 Stralende Huid, Stralend Jij:

De herfst is de perfecte tijd om extra aandacht te besteden aan je huidverzorgingsroutine. Ontdek onze deskundige tips en nieuwe behandelingen die je helpen om een gezonde en stralende huid te behouden, zelfs als de temperaturen beginnen te dalen.

September is een overgangsmaand tussen zomer en herfst waarin je je huidverzorging en gezondheidsroutine kunt aanpassen. In augustus zal de opgehoopte Pitta zich omhoog beginnen te bewegen in het lichaam. Vata helpt hier een handje bij.

Hier zijn enkele belangrijke tips voor huidverzorging en afslanking in september:

Huidverzorging:

  1. Hydratatie blijft cruciaal: Terwijl de temperaturen beginnen te dalen, kan de lucht droger worden. Blijf voldoende water drinken. Gebruik ook hydraterende crèmes en serums om vocht aan te vullen en vochtverlies te voorkomen.

  2. Exfoliatie voor vernieuwing: Het einde van de zomer is een goed moment voor een milde exfoliatie om dode huidcellen te verwijderen en je huid voor te bereiden op de herfst. Kies voor zachte exfolianten om irritatie te voorkomen.

  3. Bescherm tegen de zon: Hoewel de zomer voorbij is, betekent dit niet dat je de zonnebrandcrème kunt overslaan. Blijf zonnebrandcrème gebruiken, vooral als je veel tijd buiten doorbrengt.

  4. Herzie je huidverzorgingsroutine: Overweeg om producten aan te passen aan de veranderende behoeften van je huid. Voeg vochtinbrengende crèmes toe en kies voor producten die rijk zijn aan antioxidanten om je huid te beschermen tegen omgevingsfactoren.

De herfst staat voor de periode van vernieuwing van de huid. Om je huid op een diepgaande maar zachte en volledig natuurlijke manier te revitaliseren, kun je gebruikmaken van deze drie fantastische LakShmi-producten, na het reinigen natuurlijk. (Stap 1: Reinigen, Stap 2: Peeling gommage, Stap 3: AHA-gel, Stap 4: Tonic, Stap 5: Black mud.

LakShmi's biopeeling is een natuurlijke exfoliërende behandeling samengesteld uit algen, kruiden en actieve kool. Het bijzondere van actieve kool is dat het zich bindt aan gifstoffen en ze uit je huid verwijdert. Deze eigenschap maakt actieve kool tot een uitstekend ingrediënt om onzuiverheden van de huid te verwijderen, wat op zijn beurt het herstelproces van de huid optimaliseert. Hierdoor worden rimpels verminderd, verbetert de celregeneratie en biedt het doeltreffende hulp bij acne en verstopte poriën.

Afslanken:

Blijf actief: Profiteer van het aangename weer en blijf actief door te wandelen, joggen of buiten te sporten. De herfst biedt een geweldige gelegenheid om te genieten van fysieke activiteit in een aangename omgeving.

Eet seizoensgebonden voedsel: September brengt nieuwe seizoensgebonden groenten en fruit met zich mee. Kies voor gezonde, verse ingrediënten om je dieet te verbeteren.

Eet regelmatig en in kleine porties: Verdeel je maaltijden over de dag in kleinere porties. Dit kan je stofwisseling stimuleren en hongergevoel verminderen.

Kies voor evenwicht: Ga voor een evenwichtige voeding met een mix van eiwitten, complexe koolhydraten, gezonde vetten en vezels. Dit helpt om je energie op peil te houden en honger te beheersen.

Wees bewust van emotioneel eten: Met de verandering van het seizoen kunnen emoties ook veranderen. Let op emotioneel eten en zoek gezonde manieren om met stress om te gaan.

Stel realistische doelen: Als je doelen hebt om af te slanken, stel dan haalbare doelen voor jezelf. Gezond gewichtsverlies is een geleidelijk proces dat tijd en toewijding vergt. 

Onthoud dat zowel huidverzorging als afslanking gebaseerd moeten zijn op jouw individuele behoeften en doelen. Het is altijd een goed idee om met onze schoonheidsspecialiste te praten voor gepersonaliseerd advies.