Dermoplant en het verminderen van rimpels en huidveroudering 45+

Dermoplant

Verminder rimpels en tekenen van huidveroudering. 45+ Met het Céleste-Gamma

Een natuurlijk alternatief voor botox, met dezelfde effectiviteit, maar zonder bijwerkingen, het Céleste-assortiment is gemaakt om de rijpe (ouder dan 45 jaar) en vermoeide huid te helpen verjongen.

Het verzorgingsprotocol van Céleste is ontwikkeld om een ​​diepe hydratatie en een zichtbaar liftend effect te bieden. De actieve ingrediënten in de huidverzorgingsproducten van Céleste verminderen de grootte en diepte van rimpels, vullen de huid van binnenuit op door de huideigen structuur te versterken en ontspannen de samentrekking van fijne spieren om veroudering te vertragen.

Te volgen stappen

1. Reiniging – Je huid voor te bereiden om de opname van de producten die volgen te versterken. Céleste Cleansing Milk

Het is belangrijk om je huid elke dag schoon te maken om onzuiverheden te verwijderen, maar op een zachte manier, om het evenwicht te respecteren en de natuurlijke talglaag te beschermen die een essentiële rol speelt bij de bescherming.

We hebben actieve ingrediënten toegevoegd aan onze make-up remover, zodat het niet alleen een functionele rol speelt, maar ook om het huidverzorgingsproces vanaf de eerste stap te starten.

 • Wanneer? – Schoonmaken moet altijd de eerste stap zijn in je schoonheidsritueel, vooral aan het eind van de dag, zelfs als je geen make-up op hebt gehad. Als je huid 's avonds goed is gereinigd, is het het beste dit 's ochtends ook weer te doen. 
 • Hoe? – Een fijne manier om je huid te reinigen is onder de douche. Pak een mopje Céleste Cleansing Milk, voordat je onder de douche stapt, in je handpalmen en masseer zachtjes je gezicht en hals, spoel daarna af met schoon water of onder de douche of met een washand. je kunt het proces herhalen als je make-up draagt die siliconen bevat. Eindig met het drogen van uw huid door deze zachtjes te deppen met een schone katoenen doek of een fijne tissue. Céleste Cleansing Milk -Snel bekijken

2. Diepgaande reiniging 

Het exfoliëringsproces van uw huid helpen om het regeneratieproces te versnellen en de huid voor te bereiden om de opname van de producten die volgen te versterken.

Céleste Scrub verwijdert op milde manier dode cellen en onzuiverheden van het oppervlak zonder de natuurlijke beschermende dunne laag van de huid aan te tasten. Zoals bij al de Dermoplant producten hebben zijn ook hier actieve ingrediënten toegevoegd, voor een multifunctionele werking. Deze stap is bedoeld om de celvernieuwing te versnellen en te hydrateren, terwijl het huidoppervlak wordt verfijnd en voorbereid op de producten die volgen.  Céleste Gentle Scrub – Snel bekijken

 • Wanneer? – Deze stap mag, ligt aan je huidtype, 3 keer in de week worden gebruikt als onderdeel van de rituele verzorging, miminimaal één keer per maand.
 • Hoe? - Maak je gezicht een beetje nat, breng dan een mopje Céleste Gentle Exfoliating Scrub op je handpalm en masseer zachtjes je gezicht gedurende ongeveer 2 minuten, waarbij je de vettige zones, nek en halslijn extra aandacht geeft. Afspoelen met schoon water en afdrogen door zachtjes te deppen met een schone katoenen doek of een zachte tissue.
  3. Tonifiëren

  Deze stap helpt de poriën te sluiten en grove poriën te verkleinen na het reinigen, waardoor de opname van onzuiverheden en omgevingsverontreinigingen in de huid wordt verminderd.

  Deze toner beschermt en verwijdert mineralen (en chloor) die aanwezig zijn in leidingwater, maar werkt ook als een vochtinbrengende crème, waardoor de cellen worden gestimuleerd om de opvolgende producten en de werkzaamheid te intensiveren. Céleste Tonic Lotion – Snel bekijken

   • Wanneer? 's Morgens en 's avonds voor CélesteLifting Serum en de  Céleste Lifting Cream
   • Hoe? Breng 2-3 druppels Céleste Toner Lotion aan op een wettenschijfje of in je handpalm en breng aan op het gezicht, de hals en de halslijn, zachtjes masserend tot het hele oppervlak is behandeld.

  4. Lifting Boost

  Om de verouderde huid te verjongen met een onmiddellijk liftend effect door de huideigen structuur te versterken en de lengte en diepte van rimpels te verminderen. De hydraterende en gladmakende kracht wordt versterkt door de toepassing van Céleste Lifting Cream. Céleste Lifting Serum – Snel bekijken

   • Wanneer? Aangezien de talgproductie 's nachts intenser is, is de beste tijd om een ​​serum aan te brengen 's avonds. Als de huid ernstig aangetast is door de leeftijd, ook 's morgens aanbrengen, vóór Céleste Cream.
   • Hoe? Breng een paar druppels Céleste Serum aan op de vingertoppen en verdeel over het gezicht, de hals en de halslijn. Om een ​​beter resultaat te krijgen, wacht u tot het in de huid is ingetrokken voordat u naar de volgende stap gaat

  5. Verzachting 

  Deze stap dient om actief veroudering tegen te gaan door rimpels te verminderen, de huid te verstevigen en uw gezicht te verlichten. De verzachtende werking van de crème beschermt de huid tegen vrije radicalen en dagelijkse agressies.

  De actieve ingrediënten dringen snel in en zorgen voor hydratatie, waardoor de huid soepel en zacht wordt zonder olieresten achter te laten.

  Céleste Lifting Cream – Quick view of Céleste Lifting Winter Cream – Quick view

  • Wanneer? We zijn er vast van overtuigd dat het gebruik van Céleste Lifting Cream in de ochtend voldoende is als het dagelijks wordt aangebracht.

  Voor de meeste huidtypes is het 's avonds aanbrengen van Céleste Lifting Serum perfect. De waterloze formule en de actieve ingrediënten dringen diep in de huid door en verstoppen de poriën niet.) Voor een ernstig vochtarme huid of een door ouderdom aangetaste huid, een tweemaal daags aanbrengen van de Céleste Lifting Cream kan nodig zijn.

  Voor een ernstig vochtarme huid hebben we de winterversie van Céleste Lifting Cream ontwikkeld, bedoeld om te worden gebruikt op een huid die last heeft van de winterse koude gure dagen en graag een volle, rijk aanvoelende crème heeft.

  Het heeft een extra verzachtend effect en wordt met name aanbevolen wanneer de natuurlijke productie van talg is gestopt of erg laag is.

  • Hoe? Neem een pompje van de Céleste Lifting Cream en breng aan op het gezicht, de hals en de halslijn. Masseer zachtjes van beneden naar boven totdat de absorptie is voltooid.