Dermoplant probleem huid voor alle leeftijden

Genees en herstel de balans van een problematische huid

Compleet protocol voor alle leeftijden van het Céleste-Gamma.

De therapeutische lijn van CicArgent is geformuleerd als een diep genezend en kalmerend verzorgingsprotocol voor een problematische huid. Het helpt niet alleen acne, huiduitslag en irritaties te beheersen en te genezen, maar ook andere problemen die de gevoelige huid aantasten.

Met een focus op genezing en diep genezende werking, is deze lijn ontworpen om de natuurlijke balans en kracht van de huid te helpen herstellen. CicArgent-producten zijn bedoeld om te worden gebruikt om te genezen en slechts voor een paar maanden, totdat de juiste balans is hersteld, de huid zijn functies als beschermende barrière van het lichaam heeft herwonnen en klaar is om andere soorten cosmetische zorg te ontvangen.

We raden het gebruik van een exfoliatiestap af bij de behandeling van een beschadigde huid. Scrubs irriteren het acne-gevoelige huidtype onnodig. Irritatie van de acne-gevoelige huid leidt tot verergering van acne-laesies.

Te volgen stappen

1. Reiniging – Je huid voor te bereiden om de opname van de producten die volgen te versterken.

Het is belangrijk om je huid elke dag schoon te maken om onzuiverheden te verwijderen, maar op een zachte manier, om het evenwicht te respecteren en de natuurlijke talglaag te beschermen die een essentiële rol speelt bij de bescherming.

We hebben actieve ingrediënten toegevoegd aan onze make-up remover, zodat het niet alleen een functionele rol speelt, maar ook om het huidverzorgingsproces vanaf de eerste stap te starten.

  • Wanneer? – Schoonmaken moet altijd de eerste stap zijn in je schoonheidsritueel, vooral aan het eind van de dag, zelfs als je geen make-up op hebt gehad. Als je huid 's avonds goed is gereinigd, is het het beste dit 's ochtends ook weer te doen. 
  • Hoe? – Een fijne manier om je huid te reinigen is onder de douche. Pak een mopje Céleste Cleansing Milk, voordat je onder de douche stapt, in je handpalmen en masseer zachtjes je gezicht en hals, spoel daarna af met schoon water of onder de douche of met een washand. je kunt het proces herhalen als je make-up draagt die siliconen bevat. Eindig met het drogen van uw huid door deze zachtjes te deppen met een schone katoenen doek of een fijne tissue. Céleste Cleansing Milk -Snel bekijken

2. Tonifiëren

Het is essentieel om bij een onzuivere huid een verstevigende lotion te gebruiken, omdat het de algehele conditie van de huid verbetert en deze voorbereidt op het aanbrengen van serums en crèmes.

De toner wordt gebruikt na de reiniging en het verwijderen van make-up, om de eliminatie van onzuiverheden die de poriën verstoppen en de zuurstofvoorziening van de opperhuid verhinderen, te perfectioneren. Deze stap helpt de poriën te sluiten en poriën te verkleinen na het reinigen, waardoor de opname van  onzuiverheden en omgevingsverontreinigingen in de huid wordt verminderd.

Deze toner beschermt en verwijdert chloor en mineralen die aanwezig zijn in leidingwater, maar werkt ook als een vochtinbrengende crème, waardoor de cellen worden gestimuleerd om de volgende lagen van zorg te krijgen en hun effecten te intensiveren. Céleste Tonic Lotion – Snel bekijken

  • Wanneer? 's Morgens, vóór het aanbrengen van CicArgent Cream en 's avonds, vóór CicArgent Serum.
  • Hoe? Breng 2-3 druppels Céleste Toner Lotion aan op de handpalmen en breng het aan op het gezicht, de hals en de halslijn en masseer zachtjes tot het hele oppervlak is behandeld.

3. Behandeling

Om de huid met mee-eters of puistjes  mooi glad te maken en te herstellen, terwijl de huid diep wordt gehydrateerd. Deze stap helpt de genezing te versnellen en ontstekingen te verminderen, terwijl het jeukende of prikkelende gevoel dat gepaard gaat met huiduitslag en irritaties verzacht. Uiteindelijk verfijnt de behandeling de conditie van de huid en herstelt de glans. CicArgent Serum – Snel overzicht

  • Wanneer? 's Avonds aanbrengen. De waterloze formule, met een hoge concentratie aan actieve ingrediënten, werkt het beste tijdens de slaap terwijl je eigen huidgenezingsprocessen intenser zijn. Als de huid ernstig uitgedroogd of sterk aangetast is, ook 's morgens aanbrengen, vóór CicArgent Cream.
  • Hoe? Breng een paar druppels CicArgent Serum aan op de vingertoppen met de druppelaar en verdeel over het gezicht, de hals en de halslijn. Om een ​​beter resultaat te krijgen, wacht u tot het in de huid is doorgedrongen voordat u naar de volgende stap gaat.


4. Consolidatie en verzachting van de behandeling

Om de huid te hydrateren en te herstellen en tegelijkertijd een verzachtende laag aan te brengen die de huid gedurende de dag zal beschermen tegen externe agressies. Te gebruiken product –CicArgent Cream – Snel bekijken

  • Wanneer? Bij voorkeur 's ochtends aanbrengen op een getinte huid. Het aanbrengen van CicArgent Cream in de ochtend is voldoende voor huidverzorging als het dagelijks wordt aangebracht. Je mag 's avonds de crème overslaan maar als de huid erg droog aanvoelt of veroudert is en de talgproductie laag is, kunt je de crème ook 's avonds gebruiken.
  • Hoe? Een dosis CicArgent Cream die wordt afgegeven door een enkele pompdruk is voldoende om zich op het gezicht, de hals en de halslijn te verspreiden. Masseer zachtjes van beneden naar boven totdat de absorptie is voltooid.