Dermoplant huidveroudering 30+

Behoud de jonge huid en vertraag de eerste tekenen van huid veroudering 30+

Compleet protocol van het hydraIntense-Gamma

Het HydraIntense-assortiment is gemaakt om de hydratatie te stimuleren, wat de tekenen van veroudering helpt voorkomen door actief te werken tegen uitdroging van de cellen. Het assortiment voedt, hydrateert en beschermt de huid zowel aan de oppervlakte als in de diepte en is bedoeld om te worden gebruikt na de leeftijd van 30 jaar of wanneer de eerste tekenen van veroudering verschijnen.

Te volgen stappen

1. Reiniging – Je huid voor te bereiden om de opname van de producten die volgen te versterken.

Het is belangrijk om je huid elke dag schoon te maken om onzuiverheden te verwijderen, maar op een zachte manier, om het evenwicht te respecteren en de natuurlijke talglaag te beschermen die een essentiële rol speelt bij de bescherming.

We hebben actieve ingrediënten toegevoegd aan onze make-up remover, zodat het niet alleen een functionele rol speelt, maar ook om het huidverzorgingsproces vanaf de eerste stap te starten.

 • Wanneer? – Schoonmaken moet altijd de eerste stap zijn in je schoonheidsritueel, vooral aan het eind van de dag, zelfs als je geen make-up op hebt gehad. Als je huid 's avonds goed is gereinigd, is het het beste dit 's ochtends ook weer te doen. 
 • Hoe? – Een fijne manier om je huid te reinigen is onder de douche. Pak een mopje Céleste Cleansing Milk, voordat je onder de douche stapt, in je handpalmen en masseer zachtjes je gezicht en hals, spoel daarna af met schoon water of onder de douche of met een washand. je kunt het proces herhalen als je make-up draagt die siliconen bevat. Eindig met het drogen van uw huid door deze zachtjes te deppen met een schone katoenen doek of een fijne tissue. Céleste Cleansing Milk - Snel bekijken

2. Diepgaande reiniging 

Het exfoliëringsproces van uw huid helpen om het regeneratieproces te versnellen en de huid voor te bereiden om de opname van de producten die volgen te versterken.

Céleste Scrub verwijdert op milde manier dode cellen en onzuiverheden van het oppervlak zonder de natuurlijke beschermende dunne laag van de huid aan te tasten. Zoals bij al de Dermoplant producten hebben zijn ook hier actieve ingrediënten toegevoegd, voor een multifunctionele werking. Deze stap is bedoeld om de celvernieuwing te versnellen en te hydrateren, terwijl het huidoppervlak wordt verfijnd en voorbereid op de producten die volgen.  Céleste Gentle Scrub – Snel bekijken

 • Wanneer? – Deze stap mag, ligt aan je huidtype, 3 keer in de week worden gebruikt als onderdeel van de rituele verzorging, miminimaal één keer per maand.
 • Hoe? - Maak je gezicht een beetje nat, breng dan een mopje Céleste Gentle Exfoliating Scrub op je handpalm en masseer zachtjes je gezicht gedurende ongeveer 2 minuten, waarbij je de vettige zones, nek en halslijn extra aandacht geeft. Afspoelen met schoon water en afdrogen door zachtjes te deppen met een schone katoenen doek of een zachte tissue.
  3. Tonifiëren

  Deze stap helpt de poriën te sluiten en grove poriën te verkleinen na het reinigen, waardoor de opname van onzuiverheden en omgevingsverontreinigingen in de huid wordt verminderd.

  Deze toner beschermt en verwijdert mineralen (en chloor) die aanwezig zijn in leidingwater, maar werkt ook als een vochtinbrengende crème, waardoor de cellen worden gestimuleerd om de opvolgende producten en de werkzaamheid te intensiveren. Céleste Tonic Lotion – Snel bekijken

  • Wanneer? 's Morgens en 's avonds voor HydraIntense Serum en de   HydraIntense Cream  
  • Hoe? Breng 2-3 druppels Céleste Toner Lotion aan op een wettenschijfje of in je handpalm en breng aan op het gezicht, de hals en de halslijn, zachtjes masserend tot het hele oppervlak is behandeld.

  4. Boosten  

  In deze stap krijgt de huid een krachtige hydratatieboost die in korte tijd zal helpen haar evenwicht te herstellen.

  Het resultaat: een zichtbaar gladde en geharmoniseerde huid. HydraIntense Serum – Snel kijken

  • Wanneer?  Aangezien de talgproductie 's nachts intenser is, is de beste tijd om een ​​serum aan te brengen 's avonds. Als de huid ernstig uitgedroogd is, ook 's morgens aanbrengen, vóór HydraIntense Cream. Het beste is 's morgens en 's avonds.
  • Hoe? Breng een paar druppels HydraIntense Serum op je handen en verdeel het rond de ogen op het gezicht, de hals en de halslijn. Wacht tot het reus in is getrokken voordat je je crème aanbrengt.

  5. Verzachting

  Om het verouderingsproces van de huid te hydrateren en de huid gedurende de dag te beschermen tegen externe kou, wind, zon of luchtvervuiling.

  HydraIntense Cream – Snel bekijken

  • Wanneer? Het gebruik van HydraIntense Cream in de ochtend na een serum is voldoende voor huidverzorging als het dagelijks wordt aangebracht. Naar gelang je huidtype en je wensen kun je eventueel 's avonds een crème overslaan.  (Een toepassing van HydraIntense Serum is perfect voldoende in de avond, omdat de waterloze formule en de actieve ingrediënten diep in de huid doordringen en de poriën niet verstoppen.)
  • Hoe? Met één druk op de HydraIntense-pomp komt de voldoende dosis vrij om zich over het gezicht, de hals en de halslijn te verspreiden. Masseer zachtjes van beneden naar boven totdat de absorptie volledig is.