Dermoplant Kwaliteit Dermatologisch getest en is Biologisch

Kwaliteitsnormen Biologisch, altijd premium ingrediënten en geen onnodige ingrediënten als toevoeging.

Biologisch

Dermoplant houdt zich aan de veiligheids- en zuiverheidsnorm van Natrue, een van de hoogste ter wereld. Met alleen biologische ingrediënten van vertrouwde leveranciers, transformeren we de beste plantensappen en extracten in schone schoonheidsformules.

We zoeken naar de meest voedzame vruchtensappen, pure koudgeperste oliën en rijke, zachte boters met de beste effecten op het gezond houden van de menselijke huid. Altijd op zoek naar wat door de wetenschap is bewezen dat het goed is voor het lichaam om te creëren wat gezond is voor de huid, vertrouwen we op Moeder Aarde om ons de beste biologisch beschikbare ingrediënten te leveren.

Zuiver Biologisch

Met ingrediënten van gecerifieerde oorsprong, geselecteerd op hun biologische beschikbaarheid, niet op kosten of gemak. We zijn altijd op zoek naar de beste sappen of extracten, rijk aan voedingsstoffen, we controleren het teeltproces, de manier waarop ze worden getest en we werken alleen samen met betrouwbare bronnen.

Schoon

De formules zijn helend, niet-irriterend, niet-sensibiliserend, kind- en mamavriendelijk en dierproefvrij.

De formules zijn zonder allergenen en voldoen aan de behoeften van alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige.

Onverdund

De effectiviteit van de formules wordt mede bepaald door de concentratie. Dermoplant streeft ernaar om de hoeveelheid actieve ingrediënten in al de producten te maximaliseren en ze gebruiken geen vulstoffen zoals water, tenzij het echt nodig is.

Al onze serums zijn geformuleerd met fruit- of plantensappen, dus ze zijn 100% watervrij.

Effectief

Voor al de formuleringen gebruiken ze de kennis van dermatologie om de chemie van elk product dat ze maken te dicteren.

Elke DermoPlant-lijn is dermatologisch getest en klinisch bewezen om een ​​specifiek doel te bereiken: intense hydratatie, lifting, anti-aging of therapeutisch.

VAN SCHOONHEIDSRITUELEN NAAR WELZIJN

Dermaplant respecteert de gezondheid van de huid als een beschermend orgaan, maar ze zien schoonheidsrituelen ook als een middel om een ​​algeheel gevoel van welzijn te bereiken. Dermaplant ziet de dagelijkse schoonheidsactiviteiten als rituelen van zelfzorg, met voordelen voor je hele welzijn.

Soms kan het gebruik van huidverzorgingsproducten een emotionele uitlaatklep zijn om stress te verlichten en te ontsnappen aan alle dagelijkse agressies. Voor velen van ons helpt de kleine "5 minuten zelfzorg" in de ochtend en avond ons om onze stemming te bepalen en de dag- of avonddynamiek te beïnvloeden.

Het onmiddellijke effect op de huid door hoge concentraties aan actieve ingrediënten, de lichte en aangename textuur en de delicate geur, zijn allemaal emotionele convectoren voor een stralende, gezonde huid en een algeheel goed humeur.