Feef Natural Skin Care

Geconcentreerde natuurlijke huidverzorging

De producten van Feef zijn vervaardigd uit volledig natuurlijke en zuivere, merendeel plantaardige en zoveel mogelijk biologische grondstoffen, zonder synthetische toevoegingen zoals kleur, geur en conserveringsmiddelen.

Voor microbiologische zekerheid van de producten, worden er alleen ingrediënten toegelaten die natuuridentiek zijn. Alle producten zijn streng getest zodat er een keurmerk op zou mogen staan. Denk aan BDIH, ICADA, NCS, ECOCONTROL, en NATURE.

Feef is niet getest op dieren.

De geuren van Feef geven rust en een blij gevoel.

Het zijn allergeen vrije geurcomposities en mengsels van natuurzuivere etherische oliën, afkomstig uit Frankrijk volgens ISO9235 normering, goedgekeurd door ECOCERT.

Feef is gemaakt met absolute eerlijkheid om de huid te verbeteren, je gezondheid te ondersteunen en om onze planeet te beschermen. Ontdek met het Feef Concept de wereld van holistische schoonheid. Feef is Eco-Bio gecertificeerd, 0% chemicaliën en 100% natuurlijke ingrediënten.

Feef

Een complete lijn huidverzorging, welke voldoet aan de hoogste eisen van natuurlijkheid.

 • Op ambachtelijke wijze vervaardigd
 • Volledig natuurlijke en zuivere grondstoffen
 • Keurmerkwaardig
 • Zonder synthetische toevoegingen
 • Pure verzorgingslijn van top tot teen
 • Herstelt de natuurlijke balans van de huid
 • Behoudt de gave, gezonde en fluweelzachte huid
 • Ecologisch verantwoord en duurzaam

Gebruiksadvies en tips

 1. Sluit de producten na elk gebruik zorgvuldig af
 2. Bewaar producten niet in de zon
 3. Neem nooit crème uit een pot met ongewassen handen. Het beste is om een spatel of een wattenstaafje te gebruiken.
 4. Maak sponzen, spatels en borstels die met cosmetica in aanraking komen goed schoon en laat ze drogen voor (her)gebruik

Wil je meer weten over de producten en welke het beste bij je huid passen, vraag dan je Feef specialist om advies.

Vitamine A, vitamine C en vitamine E zijn uitstekende anti-aging ingrediënten omdat die er in slagen om de huid te beschermen tegen schade door vrije radicalen en schade door de zon. Als gevolg hiervan verminderen deze vitamines de rimpels en fijne lijntjes en krijgt de huid een jeugdige en stralende teint.

Door de carotenoïden die aanwezig zijn in Helianthus Annuus Deed Oil maakt Feef het een uitstekende oplossing voor mensen die last hebben van acne. Omdat het de buitenste huidlaag beschermt tegen bacteriën die in de verstopte poriën kunnen kruipen en kunnen gaan ontsteken. Maakt de huid gladder en hydrateert.

 Voel je happy en fit met Feef