Feef Be Natural by Feef lovely cosmetics 100% plant based

FeeF natuurlijke huidverzorging biedt hoogwaardige natuurlijke verzorging. Onze producten zijn samengesteld uit volledig natuurlijke en zuivere ingrediënten, voornamelijk plantaardig en waar mogelijk biologisch, zonder synthetische toevoegingen zoals kleur-, geur- en conserveermiddelen. Om de microbiologische kwaliteit te waarborgen, gebruiken we alleen natuuridentieke stoffen. Al onze producten voldoen aan keurmerken zoals BDIH, ICADA, NCS, ECOCONTROL en NATRUE, en zijn niet getest op dieren.

Wat u op uw huid aanbrengt, heeft invloed op haar welzijn. Onze huid absorbeert niet alles. Het voortdurende gebruik van synthetische stoffen verstopt poriën, verstoort de natuurlijke balans van de huid en kan op lange termijn schade veroorzaken, zoals huidproblemen en irritaties.

FeeF producten bevatten alleen natuurlijke en zuivere ingrediënten, zonder synthetische toevoegingen. We maken alleen concessies als er geen natuurlijk alternatief beschikbaar is. Door het gebruik van onze producten kunt u binnenkort het verschil zien en ervaren.

Het is belangrijk om te weten welke stoffen u vermijdt in uw cosmetica. Synthetische emulgatoren zoals PEG*, Polysorbate en synthetische oliën zoals Dimethicone kunnen de huid beschadigen. Synthetische toevoegingen en conserveermiddelen zoals TEA* en phenolverbindingen kunnen het biologisch evenwicht verstoren.

Kies voor natuurlijke huidverzorging om uw huid te beschermen en te voeden. Natuurlijke ingrediënten zijn de enige stoffen die echt voor uw huid zorgen, terwijl synthetische stoffen het biologisch evenwicht kunnen verstoren op lange termijn.

Wees bewust van wat u op uw huid aanbrengt en vermijd schadelijke stoffen. Kies voor natuurlijke verzorging en blijf dicht bij de natuur.