Geranium Rose Floralwater-Acqua Di Geranio Rosa 150 ml

100% Puur Floral Water - Geranium Rose Floralwater (Acqua Di Geranio Rosa) 150 ml

Geranium Rose Floralwater is een 100% puur hydrolaat dat bekend staat om zijn veelzijdige toepassingen en heilzame effecten op zowel lichaam als geest. Dit natuurlijke bloemenwater, afkomstig van de Geranium Rose, biedt een scala aan voordelen die uw algehele welzijn kunnen verbeteren.

Werking op het lichaam

Geranium Rose Floralwater hydrolaat is een uitstekend middel tegen menopauze-gerelateerde klachten zoals opvliegers en depressie. Door simpelweg op het gezicht te sprayen, kunt u snel verlichting vinden.

Dit hydrolaat werkt krampstillend en ontstekingsremmend, en stimuleert de functies van de lever en de pancreas. Het zuivert het lichaam en is effectief bij de behandeling van diabetes, maagzweren en darmontstekingen. Geranium Rose Floralwater staat ook bekend om zijn bloedstollende, antiseptische en genezende eigenschappen, waardoor het ideaal is voor de behandeling van wonden, snijwonden, acne, acne rosacea, schimmels, eczeem, huidinfecties en huidallergieën.

Als hormonale regulator helpt het bij premenstrueel syndroom, hormonale depressie, het uitblijven van menstruatie en buikkrampen vóór de menstruatie. Dit hydrolaat ondersteunt het cardiovasculaire systeem en is nuttig bij hoge bloeddruk, aambeien, spataderen en zware benen.

Bij schimmels van de huid en nagels kunt u het hydrolaat meerdere keren per dag op het getroffen gebied sprayen en tevens via de mond innemen.

Voor netelroos, geïrriteerde huid en andere roodheden, spray het hydrolaat meerdere keren per dag op het getroffen gebied en drink driemaal daags een glas water verrijkt met een theelepel hydrolaat.

Werking op de geest

Geranium Rose Floralwater hydrolaat is ook uitstekend geschikt voor het ondersteunen van de geestelijke gezondheid. Het helpt bij het overwinnen van moeilijke situaties en het creëren van nieuwe perspectieven. Als regulator van het zenuwstelsel bestrijdt het stress, bevordert het de concentratie, vergroot het optimisme en stelt het u in staat om vreugde te ervaren zonder speciale reden.

Dit hydrolaat helpt bij het vrijmaken van blokkades op het niveau van de zonnevlecht en helpt oordelen, projecties en percepties te relativeren. Geranium Rose hydrolaat vermindert interne conflicten die ons ervan weerhouden lief te hebben en opent het hartgebied. Als auraspray creëert het een energiefilter dat een gevoel van bescherming geeft en positieve situaties aantrekt.

Ontdek de veelzijdige voordelen van Geranium Rose Floralwater en verbeter uw welzijn op natuurlijke wijze. Voeg deze pure, biologische hydrolaat toe aan uw dagelijkse routine en geniet van de vele heilzame effecten op zowel lichaam als geest.