Hoge kwaliteit zonneproducten - Zon, huid en zeevriendelijk

HOGE KWALITEIT ZONNEPRODUCTEN

Zon-, Huid- en Zeevriendelijk

ZONVRIENDELIJK

Phytomer: Hoge bescherming, breed spectrum UVA/UVB effectiviteit met veilige en gereguleerde zonbescherming SPF15, SPF30, SPF50, SPF50+.

Sunveda (Lakshmi): Bescherming tegen de zon met biologische ingrediënten en Ayurvedische kennis voor een veilige zonbeleving. Alle zonproducten van Lakshmi dragen de EcoSun Pass™ certificering.

Wat betekent dit concreet?

De zonnefilters in de Sunveda-lijn zijn getest en goedgekeurd en werken optimaal om de huid en onze gezondheid te beschermen én om het mariene ecosysteem te respecteren. De EcoSun Pass maakt gebruik van een methodologie die speciaal is ontwikkeld om de milieucompatibiliteit van UV-filtersystemen in zonbeschermingsproducten te testen. Het gebruik van de juiste UV-filters is bepalend voor de mate waarin een filtersysteem milieuvriendelijk is.

De EcoSun Pass-resultaten houden rekening met de milieu-impact van de filters, hun concentratie in de formulering en ook de efficiëntie van het zonnebrandproduct in termen van zonbeschermingsfactor (SPF) en UVA-bescherming voor de best mogelijke ecologische voetafdruk en de gezondheid van de mens.

Een afweging die Franco Canteri, eigenaar van LakShmi, steeds maakt bij het produceren van de best mogelijke werking van een natuurlijk product is de impact op het milieu, onze gezondheid (geen hormoonverstoorders, komt niet in onze bloedbaan terecht), opname/smeerbaarheid en werking. Naast de UV-filters bestaan de Sunveda producten uitsluitend uit gecertificeerde natuurlijke werkstoffen.


HUIDVRIENDELIJK

Phytomer: Hydraterende, beschermende, anti-aging en zonnecrèmes tegen pigmentvlekken. Aantrekkelijke & verleidelijke formules. Lichte, onzichtbare texturen, met een zonnige zomergeur.

Sunveda (Lakshmi): Rijk aan natuurlijke en biologische ingrediënten die de huid voeden en beschermen tegen schadelijke UV-stralen. Anti-aging formules die de huid hydrateren en verzorgen.

Ingrediënten in Sunveda producten:

  • Tocoferol: Vitamine E, helpt de huid gehydrateerd te houden, werkt verzachtend, ontstekingsremmend, kalmerend en talgregulerend.
  • Olijfolie: Voedende werking, verzacht roodheid, rijk aan vitamine A en E, krachtig antioxidant.
  • Zoete amandelolie: Verzachtend en voedend, bevordert de elasticiteit.
  • Sesamolie: Verzachtend, antioxidant en talgbalancerend.
  • Aloë Vera-extract: Heeft een sterke huidregenererende functie.
  • Calendula officinalis bloemenextract: Bevat flavonoïden en slijmstoffen, verzachtend en kalmerend.
  • Kamillebloemextract: Voor verlichting van roodheid, bevordert de synthese van collageen, elastische vezels en hyaluronzuur.
  • Kaasjeskruidextract: Absorbeert grote hoeveelheden water, sterke hydraterende werking.
  • Wortelextract: Rijk aan bèta-caroteen, helpt de weerstand te verhogen zodat het zichzelf kan beschermen tegen de werking van UV-stralen, draagt ​​bij aan het natuurlijke bruiningsproces, antioxidant en beschermt tegen vroegtijdige veroudering, hoog gehalte vitamine A, herstelt een schrale en droge huid.


ZEEVRIENDELIJK

Phytomer: Geproduceerd in Bretagne, Frankrijk in de Mont Saint Michel Baai. Met respectvolle formules voor de zee.

Sunveda (Lakshmi): Milieuvriendelijke en biologische zonneproducten die de oceaan en het zeeleven respecteren. Verpakt in duurzame materialen.

Phytomer Sun Care

SOS VAKANTIE

Focus op bescherming tegen de zon. Of je nu in de sneeuw of in de zon gaat, preventie is essentieel om een ​​mooie huid te beschermen en te behouden. Phytomer heeft hoge kwaliteit huid beschermende zonnebrandproducten met boordevol mariene rijkdommen uit de zee.

Sunveda

Lakshmi Sun Care, producten uit de natuur met de nieuwste en niet toxische filter
Tinosorb® A2B Een combinatie van een veilig synthetisch filter en reflecterende minerale pigmenten biedt een breed spectrum UVA en UVB bescherming.  Met TINOSORB-technologie, de eerste uv-nano-filter opgenomen in de lijst van zonnefilters voor cosmetisch gebruik. Een nieuwe generatie groene en huidvriendelijke nano-deeltjes.