La Colline

La Colline

“Haute Couture” cosmetica is kwalitatief hoogstaand en vrij van parabenen.

La Colline huidverzorging wordt geproduceerd en ontwikkeld in Zwitserland. Vakmanschap.  

Biotechnologie met de grootst mogelijke werkzaamheid. Draai je Biologische klok terug met La Colline.

  1. La Colline staat voor “Zwitserse Perfectie”en is zeer effectief in cellulaire anti-aging. Dit zorgt voor een diepe werking in het hart van de cel.
  2. La Colline geeft een gevoel van luxe, statusen een intens snel resultaat.  Alle producten ook uit de herenlijn hebben een heerlijke subtiele geur.
  3. La Colline is sterk in anti-aging producten en voldoen aan de meest veeleisende kwaliteitscriteria. Van de grondstoffen, fabricageprocessen en controle tot aan in de winkel die het verkoopt.
  4. La Colline bevat een combinatie van actieve ingrediënten die samen het “CMA Complex” vormen. Aziatische behandeltechnieken  in onze behandelingen zorgen direct voor een 100% effectief resultaat.

Het CMA Complex zorgt er voor dat het zuurstof gehalte weer in orde komt in de cel. Door stress en te veel zon kunnen de cellen beschadigen. We verouderen dan sneller omdat zuurstofgehalte in onze cellen lager wordt.  Onze huidcellen worden in feite ziek. Een infectie in de cel.

Het CMA Complex breekt de moleculen open en zet de h’tjes en o’tjes in de molecuul weer mooi op een rijtje een gezonde huidcel te krijgen. Ook worden de vrije radicalen opgeruimd. Dit heeft als gevolg dat de huid zich weer gaat herstellen. De huid wordt weer stevig en gelift. 

Je huid krijgt een boost aan vitaliteit. Ons 'matras' zakt niet meer door en we krijgen weer een gladdere uitstraling! De crème’s zijn zijdezacht, ruiken heerlijk zacht en plakken niet. Je ervaart een huidproduct met een optimaal comfortabel gevoel. 

Een unieke klasse in de huidverzorging

Vrij van parabenen.

Ontwikkelt en geproduceerd door middel van  de nieuwste technologie.

Niet getest op dieren.