Lakshmi - Aromatherapie

Aromatherapie met Lakshmi floral waters

Aromatherapie is een eeuwenoude praktijk die gebruik maakt van essentiële oliën en bloemenwaters om het fysieke en emotionele welzijn te bevorderen. Bij Cosmeticabestellen.nl bieden we een zorgvuldig geselecteerd assortiment aan Lakshmi Flora Waters, die bekend staan om hun zuiverheid en effectiviteit. Onze producten zijn geschikt voor volwassenen, kinderen en zelfs dieren, en zijn gemaakt volgens de strengste normen om biologische keurmerken te behalen.

Onze aromatherapieproducten onderscheiden zich door de hoge concentratie en kwaliteit van de ingrediënten. Dit zorgt ervoor dat de therapeutische eigenschappen van de planten volledig benut worden, wat leidt tot optimale resultaten.


De teelt- en verwerkingsmethoden van onze ingrediënten zijn van cruciaal belang om de zuiverheid en effectiviteit te waarborgen:

 • Biologische landbouw zonder gebruik van synthetische pesticiden of chemicaliën.
 • Handmatige oogst om de delicate planten niet te beschadigen en hun essentiële oliën te behouden. 
 • Koude extractiemethoden om de actieve bestanddelen van de planten te behouden en te versterken.
 • Geen toevoeging van synthetische stoffen, alcohol, suiker of kleurstoffen, wat resulteert in een zuiver en natuurlijk product.


De juiste combinatie van ingrediënten in onze Lakshmi Flora Waters zorgt voor een breed scala aan toepassingen:

 • Voor volwassenen: onze producten helpen bij het verlichten van stress, bevorderen ontspanning en ondersteunen een gezonde huid. Ze zijn ook effectief bij het verlichten van spierpijn en het bevorderen van een goede nachtrust.
 • Voor kinderen: onze bloemenwaters zijn zacht en veilig voor jonge huidjes. Ze kunnen helpen bij het kalmeren van slaapproblemen, het verlichten van huidirritaties en het bevorderen van een gevoel van rust en veiligheid.
 • Voor dieren: onze producten zijn speciaal ontwikkeld om huisdieren te kalmeren en hun welzijn te bevorderen. Ze kunnen helpen bij angst, stress en huidproblemen, en zijn veilig voor dagelijks gebruik.


Lakshmi Flora Waters zijn veelzijdig en eenvoudig te gebruiken:

 • Vernevelen in de lucht om een rustgevende en ontspannende sfeer te creëren.
 • Direct aanbrengen op de huid als toner of kalmerend middel.
 • Toevoegen aan badwater voor een ontspannende en verfrissende ervaring.
 • Gebruik als een milde auraspray om een gevoel van bescherming en welzijn te bevorderen.

Lakshmi synergiën - gecombineerde essentiële oliën en enkelvoudige essentiële oliën

Naast de bloemenwaters bieden we ook Lakshmi Synergiën en enkelvoudige essentiële oliën. Onze synergiën zijn zorgvuldig samengestelde blends van essentiële oliën die samenwerken om specifieke gezondheidsvoordelen te bieden. Deze gecombineerde oliën zijn ontworpen om bepaalde aandoeningen te verlichten, zoals stress, slapeloosheid of spierpijn, door de complementaire eigenschappen van verschillende oliën te benutten.


Lakshmi's enkelvoudige essentiële oliën: 

Zijn puur en ongeëvenaard in kwaliteit. Elk flesje bevat de essentie van één plantensoort, zorgvuldig geselecteerd en gedestilleerd om de hoogste concentratie van therapeutische bestanddelen te bieden. Of je nu kiest voor lavendel voor ontspanning, pepermunt voor verfrissing of tea tree voor zijn antiseptische eigenschappen, onze enkelvoudige oliën bieden een scala aan toepassingen voor zowel lichamelijke als geestelijke gezondheid.


Diksha green - voedingssupplementen - kruideninfusie

Bij Cosmeticabestellen.nl geloven we in een holistische benadering van gezondheid, wat ook blijkt uit onze Diksha Green lijn van voedingssupplementen en kruideninfusies. Deze producten zijn ontworpen om je innerlijke welzijn te ondersteunen met de kracht van zorgvuldig geselecteerde plantaardige ingrediënten. Rijk aan vitale voedingsstoffen, helpen onze Diksha Green supplementen je fysieke en mentale welzijn te versterken.Onze Diksha Green kruideninfusies zijn gemaakt van de beste natuurlijke ingrediënten en worden koud gewonnen uit verse planten. Hierdoor zijn ze volledig vrij van alcohol, suiker en kleurstoffen. Deze infusies werken synergetisch om je gezondheid en schoonheid van binnenuit te bevorderen, door in te spelen op specifieke behoeften en onbalans in het lichaam.

De producten van Lakshmi zijn ontworpen om een breed scala aan gezondheidsvoordelen te bieden door gebruik te maken van de beste natuurlijke ingrediënten.

Ontdek vandaag nog de voordelen van Lakshmi Flora Waters, Lakshmi Synergiën, enkelvoudige essentiële oliën en Diksha Green voedingssupplementen bij Cosmeticabestellen.nl en ervaar de transformerende kracht van aromatherapie en natuurlijke welzijnsproducten.

Klik op het plaatje om naar het product te gaan.