Lakshmi Kapha wasgel voor de onzuivere, vette huid of ontstekingen

De gel heeft een frisse textuur en reinigt mild, zonder de huid uit te drogen, waardoor je een schoon en zacht gevoel krijgt na gebruik.

Lakshmi Kapha Pure Gel is ontworpen om effectief de vette huid met onzuiverheden en acne te reinigen. Het heeft een diep zuiverende werking, waardoor overtollig talg, dode huidcellen, smog, make-up resten en bacteriën worden verwijderd, die vaak puistjes en verstopte poriën veroorzaken. Daarnaast stimuleert het de microcirculatie van de huid, waardoor afvalstoffen worden afgevoerd en huidcellen zich kunnen vernieuwen.


Dankzij de toevoeging van jojoba microgranulaat wordt de talgproductie in balans gebracht, terwijl kleine exfoliërende korreltjes helpen om het huidoppervlak gladder te maken. Glycolzuur en salicylzuur voorkomen de vorming van keratinepropjes die de poriën kunnen verstoppen. Bovendien is het verrijkt met Epilobium, een bio-actieve prebiotica, die bijdraagt aan een gunstige balans van de bacteriën die van nature op onze huid aanwezig zijn.

Lakshmi Kapha Purifying Gel is een heerlijke wasgel met microkorrels die dode huidcellen verwijdert en zorgt voor een zachte maar intensieve reiniging. 

De natuurlijke actieve ingrediënten verzorgen de huid door deze opnieuw in balans te brengen waardoor de huidtextuur wordt verfijnd.

  • Microkorrels Euphorbia- en Jojoba-was: gladmakend
  • Pantaardige oppervlakteactieve stoffen + Alfahydroxyzuren: exfoliëren zacht
  • Stimuleert de  celvernieuwing, waardoor de huidtextuur wordt verfijnd
  • Antibacterieel/ bioactief prebioticum
  • Herstelt de zuurstof voorziening van de huid
  • Maakt grote poriën gladder en minder diep
  • Verwijdert de talg uit verstopte poriën
  • Pakt de talg in de huid aan

Plantenextracten en essentiële oliën van paardenbloem, mariadistel, klis, kurkuma, tea tree, artisjok en salie helpen het afweermechanisme van de huid tegen ontstekingen.

Epilobium-extract als bioactief prebioticum tegen een vette huid, vergrote poriën en een gevoelige huid die vatbaar is voor acne.

Voor een mooie en gladde huid.