Lakshmi Skin Glow

Ritueel tegen pigmentvlekken

Maak je gezicht lichter, gladder en helderder met het nieuwe Skinglow ritueel.

HET PROBLEEM

De vlekken op het gezicht worden gevormd omdat de melanine niet gelijkmatig verdeeld is en de neiging heeft zich in sommige gebieden te concentreren, waardoor vlekken van verschillende kleuren ontstaan. Er zijn verschillende soorten vlekken die op het gezicht kunnen verschijnen: vlekken door de zon, hormonale vlekken en ouderdomsvlekken. Veel vrouwen geven aan dat ze vlekken als een probleem ervaren; slechts een zeer klein percentage van hen gebruikt echter specifieke producten om ze te bestrijden. Toch kunnen vlekken voorkomen en bestreden worden, mits consequent de juiste producten worden gebruikt.

HET GEHEIM

Lakshmi heeft een effectieve lijn tegen donkere vlekken ontworpen, met een uitstekende en eenvoudige natuurlijke routine voor een intensieve behandeling en vlekpreventie. Dit is mogelijk dankzij de specifieke actie die wordt uitgevoerd door twee gepatenteerde actieve ingrediënten: Melavoid en B-Lighting, die in synergie met het rode wijnstok-extract, arbutine, natriumhyaluronaat, vitamine E, papaja en amyris, een sterke antioxiderende werking hebben en die de overmatige synthese van melanine remmen die vlekken veroorzaakt.

HET RESULTAAT

Meer uitstraling, hydratatie en voeding; een gladdere teint, minder puistjes, minder rimpels. Een intensieve "shockbehandeling" om hyperpigmentatie in de huid te corrigeren. De specifieke formule is ontworpen om donkere vlekken en tegelijkertijd de diepte van rimpels en uitdroging effectief te verminderen en om de huid stralender en homogener te maken. Het Ritueel werkt op alle soorten puistjes en op alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige, maar er werd vooral ook aandacht besteed aan het gebied rond de ogen zodat het zeker niet kan gaan irriteren.

1. Reinigen en schoonmaken

Reinig het gezicht van de klant met Hydra Extreme Milk en masseer in. Spoel de melk af met een warme, vochtige handdoek op je gezicht. Verdeel de Renew AHA Exfloliating Gel nu gelijkmatig om dode huidcellen te verwijderen en de celvernieuwing te reactiveren: dankzij de fruitenzymen en de natuurlijke alfahydroxyzuren die erin zitten in de Gel verminder je huidvlekken en vertraag je de vorming ervan. Verdeel hierna zachtjes de Equilibrium Tonic.

HYDRA EXTREME MILK - Vanille Reinigingsmelk 200 ml

Een bijzonder delicate en hydraterende reinigingsemulsie die make-up en onzuiverheden verwijdert, waardoor de huid diep schoon, fris, zacht en gehydrateerd blijft. Het biedt een ongeëvenaarde effectiviteit, comfort en een delicaat zuiverend effect.

GEL EXFOLIANTE RENEW AHA 200 ml

De Renew AHA Exfoliating Gel is een peeling met enzymen en natuurlijke alfa- hydroxyzuren (Glycolzuur 4,5%. Totaal fruitzuren 0,2%). Het vertraagt het huidverouderingsproces, bestrijdt en vermindert rimpels. Het is perfect voor alle huidtypes, verzacht en hydrateert dankzij sesam- en zoete amandelolie, aloë- en toverhazelaar-plantenextracten.

EQUILIBRIUM TONIC - Herbalancerende tonic met waterlelie 200 ml

Equilibrium Tonic met Waterlelie, een rijke alcoholvrije lotion, revitaliseert, verzacht, hydrateert en intensiveert het effect van volgende behandelingen, waardoor de huid weer glad en fluweelzacht wordt.

2. Balanceren

Breng Skin glow Serum direct op de plekken aan en ga verder met het Antiage peel off-masker gemengd met Neroli-water. Laat 15 minuten intrekken. Verwijder het masker en bereid het gezicht van de klant voor naar de afwerkingsfase.


SKINGLOW SERUM - Papaya anti-vlekken serum 15 ml

Intensieve shockbehandeling om hyperpigmentatie van de huid te corrigeren. Met Melavoid en B-Lightyl, in synergie met Rode wijn-extract, Arbutine, Natriumhyaluronaat, Vitamine E, Papaya, Amyris, hebben ze een sterke antioxiderende werking en remmen ze de overmatige synthese van melanine, die onzuiverheden veroorzaakt. Het vermindert effectief donkere vlekken en tegelijkertijd de diepte van rimpels, uitdroging en maakt de huid stralender en homogener. Geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige.

 

SKINGLOW CREAM - Egaliserende crème met rode wijnstok 50 ml 

Skin Glow Cream garandeert een breed spectrum UVA- en UVB-bescherming, voorkomt de vorming van nieuwe vlekken, verlicht de hypergepigmenteerde gebieden waardoor de teint een heldere en uniforme uitstraling krijgt en werkt positief op de verschillende soorten vlekken door in te werken bij de oorsprong van hun vorming. Melavoid en B-Lightyl, extract van rode wijnstok, arbutine, vitamine E, papaja, hebben een sterke antioxiderende werking en remmen de overmatige synthese van melanine, dat vlekken veroorzaakt.