Lenitivo Soothing Diego Dalla Palma Pro

Lenitivo Soothing

LENITIVO SOOTHING 

Nieuwe Producten voor de zeer gevoelige huid

Vermindert irritatie en brengt de fysiologische afweer van de huid in evenwicht. Hetzijn zeer prettige producten om de gevoelige huid te kalmeren en te beschermen tegen externe invloeden.

Speciale schoonheidsproducten en een schoonheidsbehandeling om de gevoelige huid te kalmeren en te beschermen tegen externe invloeden. De producten zijn geformuleerd met een beperkt aantal ingrediënten, speciaal ontworpen om zeer verdraagbaar en comfortabel te zijn voor de extreem gevoelige huid, zoals een kwetsbare huid als gevolg van huidige of vroegere oncologische therapieën.

Deze lijn is test door specialisten verbonden aan de Universiteit in Napels en Rome is ontworpen en getest. Het behandelprotocol is opgesteld door de afdeling Oncologie van de Universiteit in Rome.

ALLERGIEVRIJE GEUR - OP ZWAAR METAAL GETEST

Zelfs zeer lage gehaltes aan chroom, lood, kwik, arseen, kobalt en nikkel kunnen bijwerkingen veroorzaken bij gevoelige huiden. Daarom wordt elke batch gecontroleerd om een waarde te garanderen die lager is dan 0,00001%.

 

EVENWICHT - HERSTELLEN - KALMEREN

Multi-actie gezichts- en lichaamsbehandelingen om de huidbarrière te versterken en de gevoelige, hyper-reactieve, kwetsbare huid te kalmeren.

Gevoelige en reactieve huidof een huid die gesensibiliseerdis door externe agressors (zon, wind, kou, vervuiling, onevenwichtige voeding, hormonale veranderingen, medicamenteuze therapieën, irriterende stoffen) wordt gekenmerkt door ongemak (branderig gevoel, pijn, jeuk, tintelingen) als een reactie op stimuli die normaal geen reactie en/of gevoel veroorzaken bij personen met een normale huid.

Dit type huid kan normaal lijken of gepaard gaan met huiduitslag en roodheid (vooral waar de huid dunner is).
Het kan alle delen van het lichaam aantasten en vaak en vooral in het gezicht.

Het uiterlijk en de gevoelens van ongemak die door mensen met dit huidtype worden beschreven, kunnen sterk variëren.

De belangrijkste sensaties zijn: pijn, jeuk, branderig gevoel, tintelingen, jeuk, verdikking of droogheid van de huid, al dan niet vergezeld met roodheid, milde uitslag, teleangiëctastieën, xerose (overmatige droogheid), schilfering, netelroos.

Lentivivo Soothing cosmetica

  • Een microbiële laag (huidmicrobioom of ecosysteem van "goede" bacteriën op de huid) 
  • Een zwakkere en dunnere huidbarrièremet 
  • Meer waterverlies 
  • Doorlaatbaarheid voor externe irriterende stoffen 
  • Een veranderde reactie van het immuunsysteemen een grotere afgifte van ontstekingsmediatoren 
  • Een grotere perceptie van het gevoel van jeuk, ongemak, pijn (neurogene ontsteking): de gevoelige en hyperreactieve zenuwuiteinden van de huid sturen signalen van ongemak naar het zenuwstelsel en stimuleren de afgifte van ontstekingsbevorderende stoffen als reactie op onschadelijke en dagelijkse prikkels die bij andere huidtypes geen reactie veroorzaken. 

 

HUIDVEROUDERING

Vanwege de hierboven genoemde problemen is dit huidtype vatbaarder voor het ontstaan van tekenen van:

 

  • Veroudering 
  • Fotoveroudering (rimpels, verkleuring, verlies van stevigheid en elasticiteit) 
  • Huidziekten of -aandoeningen zoals atopische dermatitis, huiduitslag, couperose en rosacea.

 

Concreet wordt couperose gekenmerkt door meestal permanente roodheid van de huid op het gezicht, als gevolg van vergroting of breuk van de haarvaten.

Lenitivo Soothing Cosmetica Diego Dalla Palma pro

Lees hier het hele artikel en bestel.