Ontdek de( Moederdag) Verwennerij met Phytomer: Expert Youth Wrinkle Plumping Cream en Night Recharge


Laat je moeder stralen met de kracht van Phytomer's best verkochte producten, nu samengevoegd in één speciale cadeaubox voor de prijs van slechts één product!

De Expert Youth Wrinkle Plumping Cream, een rimpelopvullende dagcrème die aanvoelt als een verzachtende balsem, en de Night Recharge, een heerlijk geurende detox nachtcrème voor vermoeide en doffe huid, zijn op dit moment de favorieten in zowel Frankrijk als Nederland.

Deze exclusieve (Moederdag) box is niet alleen een perfect geschenk voor moeders, maar ook voor mannen wiens huid een opfrisser nodig heeft na de winterperiode. Met de aanhoudende kou heeft de huid extra verzorging nodig, vooral voor een doffe uitstraling. Deze unieke formule bevordert de eliminatie van vrije radicalen, gifstoffen en verontreinigende stoffen die de goede werking van cellen verstoren. Bovendien helpt het verstikte en vermoeide cellen opnieuw van zuurstof te voorzien en laadt het de cellen op met energie.

Mis deze kans niet om je moeder (of jezelf!) te trakteren op deze luxe verzorgingsproducten.

De Phytomer Expert Youth Wrinkle Plumping Cream en Night Recharge cadeaubox is nu verkrijgbaar bij Cosmeticabestellen.nl en Esthetisch Centrum Tilburg.

Geef haar het geschenk van een stralende huid en een verjongde uitstraling deze Moederdag.