Over ons

Cosmeticabestellen.nl bestaat als bijna 20 jaar is de online winkel van Esthetisch centrum Tilburg.

Eigenaresse Lilyan de Bruin is vanaf haar 15e geïnteresseerd in cosmetica en make-up. Al op jonge leeftijd had zij de wens om schoonheidsspecialiste te worden. Na een opleiding als medisch analist en werkzaamheden op een pathologisch laboratorium voor kankeronderzoek heeft zij de opleiding voor schoonheidsspecialiste gevolgd.

De combinatie van deze opleiding met medische nascholingen en een opleiding Chinese geneeskunst heeft geleid tot haar passie voor "gezonde cosmetica."

Zij heeft haar expertise ontwikkeld door tientallen jaren als schoonheidsspecialiste te werken waarvan lange tijd in haar eigen salon. Deze expertise heeft haar ertoe gebracht om ook een eigen lijn van schoonheidsproducten te ontwikkelen met een mix van uiterst werkzame ingrediënten, zo natuurlijk en geconcentreerd mogelijk.

Lilyan is gespecialiseerd in het behandelen en verzorgen van:

  • Acne huid (specialisatie acne)
  • Huidverjonging
  • Exceem huid
  • Jeukende huid
  • Vochtarme huid
  • Mannenhuid
  • Couperose/rode huid
  • Gesprongen adertjes
  • Zwarte punten op de huid
  • Witte talgpropjes

Lilyan heeft het altijd belangrijk gevonden dat wat je op je huid smeert gezond voor je lichaam moet zijn. Maak ook dat de werkzaamheid hoog moet zijn zodat je ook echt geholpen wordt met het zo lang mogelijk jong blijven van je huid. Of om te zorgen dat het huidprobleem waar je mee zit verwijst. En dat kan!

Graag advies, vul dan het contactformulier in om een afspraak in te plannen. Op locatie of telefonisch.

Esthetisch Centrum Tilburg

U kunt bij ons terecht voor huidproblematiek, gezichtsverzorgingsbehandelingen, maar ook voor coaching en voedingsadvies.

Ons Esthetisch Centrum is ingericht op behandelingen voor zowel vrouwen, als voor mannen.

Wij werken o.a. met natuurlijke, professionele en betaalbare huidverzorgingsproducten die u ook bij ons kunt aanschaffen. De producten zijn speciaal voor schoonheidssalons op maat gemaakt en worden per behandeling afgestemd op het juiste huidtype. Deze schoonheidsproducten kunt u ook bestellen via onze webshop: Cosmeticabestellen.nl.

Onze jarenlange ervaring in de beautywereld, medische wereld, Chinese geneeskunst,  voedingsadviseuze, stelt mij in staat om mensen te motiveren en te coachen.

Wij verkopen producten voor het onderhouden van een gezonde huid, huidverbetering voor acne (acne specialisatie) en het behandelen van rosacea/ couperose/rode huid en overtollige pigmentatie. Maar nog veel meer: huidverjonging voor mannen en vrouwen, permanente make-up, elektrisch ontharen of laser ontharen.

Je kunt met onze producten gaan genieten van een stralende huid!

Lilyan de Bruin