Phtyomer Nutritionnelle Dry Skin Rescue Cream

In dit artikel ontdek je meer over de diep hydraterende en herstellende eigenschappen van de 'Nutritionnelle Dry Skin Rescue Cream' van Phytomer, evenals hoe je het 'Oligoforce Soothing Enforcement Serum with Oligomer' kunt integreren voor een optimale huidverzorgingsroutine.

De "Nutritionnelle Dry Skin Rescue Cream" van Phytomer is een rijke en voedende crème die speciaal is ontworpen om de droge huid te hydrateren en te herstellen. Hier is meer informatie over hoe je deze crème kunt gebruiken en hoe je het "Oligoforce Soothing Enforcement Serum with Oligomer" kunt integreren:

Nutritionnelle Dry Skin Rescue Cream:

Deze crème is ontworpen om intensieve hydratatie te bieden aan de droge huid. Het helpt de huidbarrière te versterken en vocht vast te houden, waardoor de huid zachter en soepeler aanvoelt. Hier is hoe je het kunt gebruiken:

 1. Reiniging: Reinig je gezicht en hals grondig met een milde reiniger die geschikt is voor jouw huidtype. Zorg ervoor dat je huid schoon is voordat je de crème aanbrengt.

 2. Serum (Optioneel): Als je een serum gebruikt, breng dan eerst het serum aan voordat je de crème aanbrengt. Serum bevat geconcentreerde ingrediënten die specifieke huidproblemen kunnen aanpakken. In dit geval, als je het "Oligoforce Soothing Enforcement Serum with Oligomer" gebruikt, breng je dit serum aan volgens de instructies op de verpakking.

 3. Nutritionnelle Cream: Neem een kleine hoeveelheid van de "Nutritionnelle Dry Skin Rescue Cream" op je vingertoppen. Verdeel de crème over je gezicht en hals met zachte opwaartse bewegingen. Masseer het zachtjes in totdat het volledig is opgenomen door de huid.

 4. Gebruik en Frequentie: Breng de crème 's ochtends en 's avonds aan, na het reinigen en eventueel na het aanbrengen van een serum. Dit zal helpen om je huid de hele dag gehydrateerd en gevoed te houden.

 5. Oligoforce Soothing Enforcement Serum with Oligomer:

  Dit serum is bedoeld om de huid te kalmeren en te verzachten. Het bevat het actieve ingrediënt "Oligomer," dat rijk is aan mineralen en essentiële elementen uit de zee.

Hier lees je hoe je het kunt gebruiken:

 1. Reiniging: Reinig je gezicht zoals gebruikelijk met een milde reiniger.
 2. Serum: Breng een kleine hoeveelheid van het "Oligoforce Soothing Enforcement Serum with Oligomer" aan op je gezicht en hals. Masseer het zachtjes in de huid met opwaartse bewegingen.
 3. Nutritionnelle Cream: Als je ook de "Nutritionnelle Dry Skin Rescue Cream" gebruikt, breng deze dan aan na het serum.
 4. Gebruik en Frequentie: Gebruik het serum volgens de aanbevelingen op de verpakking, meestal 's ochtends en 's avonds.

Door deze producten in je dagelijkse huidverzorgingsroutine op te nemen, kun je de droge huid intensief hydrateren en verzachten, terwijl je tegelijkertijd de huidbarrière versterkt en kalmeert. Het is altijd een goed idee om de specifieke instructies op de productverpakkingen te raadplegen en, indien nodig, Lilyan te raadplegen voor advies dat is afgestemd op jouw huidbehoeften.

https://cosmeticabestellen.nl/products/nutritionnelle-dry-skin-rescue-cream

https://cosmeticabestellen.nl/products/prebioforce-concentre-equilibrant-apaisant