Phytomer

Phytomer 

Van de zee voor de huid

Natuurlijk, puur en unieke ingrediënten uit de zee.

Zin in een vakantie met strand en zee en u wilt niet kilometers in de auto of vliegtuig?

Phytomer brengt de zee en het gevoel van op vakantie te zijn met een zeebries met al zijn werkzame natuurlijke power bij u thuis of geniet van de fijne gezichtsbehandelingen in ons instituut. Met producten gebaseerd op 100% natuurlijke werkstoffen uit de zee en exclusieve behandelingstechnieken zorgt Phytomer voor een ideale reiniging, herstel en verzorging van de huid.

Beheersing van de gevolgen voor het milieu. Phytomer heeft unieke Marine ingrediënten uit eigen onderzoek, unieke formules en controleert zelf het hele productieproces. Van grondstof tot eindproduct.

Phytomer is al sinds 2012 een van de eerste cosmetische bedrijven die gecertificeerd is voor zijn Good Manufacturing Practices ( ISO 22716 ). Er wordt een strenge controle opgelegd aan elke fase van de productie en behoud van milieu.

De effectiviteit van Phytomer producten en behandelingen wordt systematisch wetenschappelijk bewezen door onafhankelijke laboratoria.

Natuurlijk 

Phytomer haalt 100% natuurlijke werkstoffen uit de Zee. Algen en zeewater zorgen voor reiniging, herstel en huidverzorging. Phytomer heeft een eigen onderzoekslaboratorium met een zelf ontwikkelde biotechnologie die pure en unieke actieve werkstoffen uit de zee geeft.

Door uw huid zuivere en gezonde verzorgingsproducten uit en rondom de zee te bieden, geeft u haar alles wat zij nodig heeft om er stralend en gezond uit te zien.

PHYTOMER, al 50 jaar expert op het gebied van schoonheidssalons en spa’s, ontwikkelt in Frankrijk. Phytomer is gespecialiseerd in behandelingen en massages die de huid alle weldaden uit zee geeft.
Iedere behandeling is een reis voor de zintuigen, gericht op welzijn, waarbij resultaten worden gecombineerd met totale ontspanning.

NATUURLIJKE EN MILIEUVRIENDELIJKE PRODUCTEN

Onze onderzoeksteams creëren producten van hoogwaardige kwaliteit, op een wijze die al vanaf het begin milieubehoud hoog in het vaandel draagt. Ieder PHYTOMER product is een originele creatie voor een sublieme schoonheid en nieuwe energie voor de huid.

Wij willen alle vrouwen en mannen, waar zij ook zijn, het meest fascinerende uit

zee bieden, om weer een mooie, gezonde huid te krijgen dankzij geavanceerde
formules die in onze eigen Laboratoria, in Bretagne, vervaardigd worden. ”

 

Mathilde Gedouin-Lagarde

Algemeen Adjunct-Directrice & kleindochter van de oprichter.

Advies en Contact

Heb je nog vragen of behoefte aan persoonlijk advies met betrekking tot je huidproblemen?

Aarzel niet om contact met mij op te nemen. Je kunt ook terecht bij cosmeticabestellen.nl voor professioneel advies over huidverzorging en producten. Bovendien kun je bij Esthetisch Centrum Tilburg terecht voor deskundig advies en behandelingen op maat.

Jouw huidgezondheid is belangrijk, en we staan klaar om je te helpen met de juiste informatie en oplossingen.

Neem gerust contact met ons op:

Lilyan de Bruin
Esthetisch Centrum Tilburg: https://www.esthetischcentrumtilburg.nl/contact-bereikbaarheid-telefonisch-013-5360944

Wil je een huid advies?

Geef een eerste korte omschrijving van je huidtype, wat je huid probleem is en wat je wensen zijn. Daarna wordt er contact met je opgenomen.

We zijn bereikbaar op telefoonnummer:013-5360944. Bij geen gehoor  bellen we je zo snel als mogelijk terug.

Samen streven we ernaar om jouw huid gezond en stralend te houden!