Phytomer Cosmetica

Ik ben verheugd om u meer inzicht te bieden in ons buitengewone merk, Phytomer.  

Phytomer is geen gewoon huidverzorgingsmerk - het is een symbool van innovatie, wetenschap en de ongeëvenaarde kracht van de zee.

Saint-Malo, Bretagne, is waar het allemaal begint. Hier put Phytomer uit de rijkdom van de oceaan, en in het bijzonder uit ons bijzondere ingrediënt, Oligomer. Dit geconcentreerde en natuurlijke zeewaterextract is de kern van de formules en vertegenwoordigt een schat aan mineralen en sporenelementen die van nature voorkomen in zeewater.

Wat Oligomer zo bijzonder maakt, is zijn veelzijdige werking. Als waardevolle troef in onze huidverzorgingsproducten biedt het meerdere voordelen:

1. Hydratatie en Vochtbalans: Oligomer verrijkt de huid met essentiële mineralen, wat resulteert in een optimale hydratatie en een verbeterde vochtbalans. Een gehydrateerde huid straalt jeugdigheid uit.

2. Celvernieuwing en Vitaliteit: Door het stimuleren van celvernieuwing, draagt Oligomer bij aan de vitaliteit en de natuurlijke glans van de huid. Dit draagt bij aan een gezondere en jeugdiger ogende teint.

3. Barrièrefunctie en Evenwicht: Onze formules met Oligomer versterken de barrièrefunctie van de huid en helpen het natuurlijke evenwicht te behouden, waardoor de huid zichzelf beter kan beschermen tegen externe stressoren.

Advies en Contact

Heb je nog vragen of behoefte aan persoonlijk advies met betrekking tot je huidproblemen?

Aarzel niet om contact met mij op te nemen. Je kunt ook terecht bij cosmeticabestellen.nl voor professioneel advies over huidverzorging en producten. Bovendien kun je bij Esthetisch Centrum Tilburg terecht voor deskundig advies en behandelingen op maat.

Jouw huidgezondheid is belangrijk, en we staan klaar om je te helpen met de juiste informatie en oplossingen.

Neem gerust contact met ons op:

Lilyan de Bruin
Esthetisch Centrum Tilburg: https://www.esthetischcentrumtilburg.nl/contact-bereikbaarheid-telefonisch-013-5360944

Wil je een huid advies?

Geef een eerste korte omschrijving van je huidtype, wat je huid probleem is en wat je wensen zijn. Daarna wordt er contact met je opgenomen.

We zijn bereikbaar op telefoonnummer:013-5360944. Bij geen gehoor  bellen we je zo snel als mogelijk terug.

Samen streven we ernaar om jouw huid gezond en stralend te houden!

4. Ontgifting en Zuiverheid: Oligomer ondersteunt de natuurlijke ontgiftingsprocessen van de huid, waardoor onzuiverheden en toxines effectief worden verwijderd.

Als gespecialiseerd schoonheidsspecialiste ben ik trots op de toewijding aan voortdurende innovatie en excellente huidverzorging. Phytomer blijft de grenzen van mariene biotechnologie verleggen, waarbij we de rijkdom van de oceaan in dienst stellen van uw huidgezondheid. Samen zetten we een nieuwe standaard in huidverzorging, gedreven door de kracht van Oligomer en onze passie voor het creëren van buitengewone resultaten. https://cosmeticabestellen.nl/

Lilyan