Rode gevoelige huid en Douceur Intemopelle Age-Solution Soothing Cream

Een rode en gevoelige huid kan verschillende oorzaken hebben, zoals weersomstandigheden, irritatie, gevoeligheid voor bepaalde ingrediënten of huidproblemen zoals rosacea.

Hier zijn enkele tips om met een lichte rode en gevoelige huid om te gaan:

Zachte reiniging: Gebruik milde, alcoholvrije reinigers die speciaal zijn geformuleerd voor gevoelige huid. Vermijd agressieve scrubproducten die de huid kunnen irriteren.

  1. Vermijd heet water: Was je gezicht met lauw water in plaats van heet water, omdat heet water de huid kan uitdrogen en roodheid kan verergeren.

  2. Kalmerende ingrediënten: Zoek naar huidverzorgingsproducten die kalmerende ingrediënten bevatten zoals aloë vera, kamille, groene thee en haverextract. Deze kunnen helpen om de roodheid en irritatie te verminderen.

  3. Hydratatie: Gebruik een hydraterende crème die geschikt is voor de gevoelige huid. Kies voor producten met een lichte textuur die de huid niet verzwaren.

  4. Minimaliseer cosmetica: Beperk het gebruik van make-up en kies voor producten die geschikt zijn voor gevoelige huid. Verwijder make-up grondig voor het slapengaan.

  5. Zonbescherming: Gebruik dagelijks een breedspectrum zonnebrandcrème met een hoge SPF om je huid te beschermen tegen UV-straling, wat roodheid kan verergeren.

  6. Vermijd irriterende ingrediënten: Vermijd producten met agressieve ingrediënten zoals alcohol, parfum en retinol, omdat deze de gevoeligheid kunnen vergroten.

  7. Koel kompressen: Gebruik af en toe koel kompressen met water of kamillethee om de huid.

Douceur Intemopelle Age-Solution Soothing Cream 

Voor de gevoelige huid biedt deze kalmerende crème een weldadig en licht gevoel, terwijl het de beschermende barrière van de huid versterkt om haar jeugdigheid te verzachten en te behouden.

De hypoallergene "safeguard"-textuur verschaft direct comfort en maskeert tegelijkertijd moeiteloos rode vlekken.

De voordelen van deze verzachtende mousse-crème zijn zichtbaar vanaf de allereerste toepassing. De huid krijgt onmiddellijke verlichting.

Na slechts één maand gebruik is er een aanzienlijke afname van de gevoeligheid van de huid, tot wel -38%*. Bovendien merkt 66%** van de gebruikers op dat de huidtextuur gladder is geworden. Met elke voorbijkomende dag ervaart de huid een tijdloze schoonheid.

De formule, die voor 90% uit natuurlijke ingrediënten bestaat, is zowel effectief als vriendelijk voor de natuur.

De recyclebare glazen pot is vervaardigd in Duitsland en bevat 50 ml van deze buitengewone crème.  biedt deze crème een investering in je huid die zijn waarde bewijst.

https://cosmeticabestellen.nl/products/douceur-intemopelle-age-solution-soothing-cream