Schenk een bedrag aan een goed doel en help mee!

De diagnose kanker krijgen

 

Inloophuis Midden-Brabant

Bij Het Inloophuis Midden- Brabant kunnen alle mensen terecht die ziek, in behandeling, uitbehandeld of genezen zijn. Een samenzijn met lotgenoten. Praten met elkaar of een workshop volgen. Dat kan allemaal. Maar daar is wel geld voor nodig.

Soms staan we er alleen voor of denken we dat we er alleen voor staan, maar samen door deze periode van onzekerheid heen gaan dat is waar Het Inloophuis voor staat.

Hoe reageer je als iemand in je omgeving ernstig ziek wordt? Wat doe je als jijzelf die persoon bent? Waar heb je dan behoefte aan? Dat is niet te voorspellen. In het Inloophuis Midden-Brabant staan de deuren altijd voor je open. Hier begrijpt iedereen wat kanker met je doet.

Organisatie

Op 10 november 2012 ging Het Inloophuis van start. Inmiddels werken er een flink aantal vrijwilligers en is er een bestuur dat ondersteuning krijgt van de sponsorcommissie en de communicatiecommissie.

Wat​ ​is​ ​er​ ​te​ ​doen?

Bij Inloophuis Midden-Brabant kun je deelnemen aan talloze activiteiten. Ze bieden workshops aan, zoals yoga, koken, schilderen of ​bloemschikken. Ze organiseren bijeenkomsten, bijvoorbeeld over hoe je omgaat met kanker binnen je gezin, op je werk of in je relatie. En ze zorgen voor speciale verwenmomentjes, zoals pedicure behandelingen, ontspanningsmassages, mindfulness en een beautydag.

Meer informatie over Het Inloophuis kun je hier lezen

Wat gaat naar wie?

Bij het afrekenproces van je producten krijg je een optie om een schenking te doneren. Dat bedrag komt bovenop het bedrag wat je aan producten bestelt.

Bij notities kun je aangeven aan wie je wilt doneren. Het kan ook voor beide doelen.

Schenk een bedrag en steun deze twee zo belangrijke doelen waar je misschien zelf ook ooit mee te maken kunt krijgen.

Help mee! Dank je wel.

Lilyan de Bruin

Eigenaresse Cosmeticabestellen.nl en Esthetisch Centrum Tilburg.