Tisama Depur Digest

Tisama Depur Digest 

 

De gezellige decembermaand is aangebroken. Een knappekerstboom, -muziek, goede wijn en lekker eten. En dateten is toch ieder jaar weer een uitdaging. Je mag zekerlekker genieten maar het gaat 'm om de balans.

 

Tisama Depur Digest is een kruidendrank dat ideaal is voor het zuiveren van het lichaam ook versterkt het van binnen uit de effecten van een holistische schoonheidsbehandeling. Na een Lakshmi behandeling waarbij we in de dieper gelegen lagen werken kunnen er namelijk veel overwerkte stoffen op mentaal als fysiek niveau los komen. Tisama Depur Digest heeft een krachtige en dubbele werking , de eerste is om het lichaam te zuiveren van afvalstoffen die door stress, milieuvervuiling, verkeerde voeding, drank- en drugsmisbruik ons lichaam binnendringen en het gaan vervuilen. Als tweede helpt het om de spijsvertering te gaan verbeteren, het verlicht maagproblemen, een opgeblazen gevoel, het hebben van een slechte adem hierboven op helpt het zelfs tegen slaperigheid. Dit zijn meestal ook de symptomen die optreden na een te snelle en onregelmatige maaltijd. Net zoals praten tijdens je eten, zullen ook te snel eten, te zwaar en ongezond eten, het spijsverteringsproces namelijk doen vertragen.

 

Tisama Depur Digest is een perfecte synergie van planten om het lichaam volledig te gaan ontgiften en om een goede spijsvertering te verzekeren. Drink deze thee na de maaltijd of na je schoonheidsbehandeling en geniet van je Tea-Time momentje.

 

Inhoud 500 ml