Baims Natural Vegan Make-up

Baims Natural Vegan Make-up

100% NATURAL VEGAN

Het eerste gecertificeerde biologische make-up merk

Een natuurlijke make-up lijn met producten van hoogwaardige kwaliteit. Baims gebruikt alleen natuurlijke grondstoffen die niet op dieren zijn getest en vrij zijn van giftige componenten.

Een uitstekende make-up lijn met huidverzorgende ingrediënten: natuurlijk, rijk aan hydraterende en huidverstrakkende werking en beschermt tegelijkertijd onze flora en fauna.

Voor een gezonde levensstijl - in harmonie met de natuur

Baims heeft een elegant en modern design. De verpakking is grotendeels gemaakt van bamboe en alle papieren buitenverpakkingen zijn afkomstig van duurzame houtteelt.

Een ander voordeel van Baims make-up is het navulconcept. Er zijn navulproducten beschikbaar voor de poeders, oogschaduws, lipsticks en de cream foundation. Dit betekent dat je de hoogwaardige bamboe verpakking zo vaak kunt hergebruiken als je wilt. Niet alleen jij profiteert hiervan, maar ook ons ​​milieu.

De kwaliteit van Baims Make-up

BAIMS producten zijn voor honderd procent gemaakt op natuurlijke basis en hebben zowel hydraterende als voedende ingrediënten met een uitstekende dekking, pigmentatie en fixatie.

100% NATUURLIJK

Een mooie en gezonde huid hangt nauw samen met een uitgebalanceerde voeding. Om deze reden heeft Bains make-up veel plantaardige actieve ingrediënten toegevoegd.

Door de diversiteit van de verschillende stoffen is het mogelijk om meerdere extracten van verschillende planten in één formule te verwerken en zo de efficiëntie en kwaliteit op een zeer hoog niveau te brengen. Recepturen die rijk zijn aan pure oliën en plantaardige ingrediënten bevatten. Door de huid te voorzien van de verzorgingsproducten van het merk BAIMS Natural Make-up dragen we bij aan onze gezondheid en krijgen we een mooiere en gerevitaliseerde huid.

BAIMS BEVAT GÈÈN:

 

 • Van ruwe olie afgeleide bestanddelen (zoals minerale olie of paraffine)
 • Schadelijke conserveringsmiddelen (zoals parabenen of formaline)
 • Polyethyleenglycolen (PEG's)
 • Triclosan
 • Siliconen
 • Sulfaten
 • Aluminiumhydroxide
 • Tocoferylacetaat
 • Talkpoeder
 • Genetisch gemodificeerde organismen (GGO)
 • Nanodeeltjes
 • Dierlijke grondstoffen
 • Synthetische geuren
 • Kunstmatige kleurstoffen

100% GECERTIFICEERD

Al de grondstoffen zijn biologisch gecertificeerd door Ecocert en dus in overeenstemming met de richtlijnen voor biologisch geteelde en natuurlijke cosmetica. Het extractieproces is honderd procent natuurlijk en ecologisch. Baims gebruikt alleen natuurlijke en biologisch afbreekbare oplosmiddelen zoals glycerine. De substraten zijn NIET gemaakt van genetisch gemodificeerde planten en worden NIET verkregen uit bedreigde plantensoorten. De productie en winning van de grondstoffen zijn op geen enkele manier schadelijk voor het milieu.

Alle mineralen die gebruikt worden doorlopen een complex proces waarbij de noodzakelijke verspreiding van de pigmenten gegarandeerd is en elk risico op besmetting vermeden wordt. Het resultaat van dit proces zijn grondstoffen van de hoogste kwaliteit.

De BAIMS Natural Make-up collectie is 100% veganistisch, gecertificeerd door "The Vegan Society", VK.

Baims geeft veganistische klanten de zekerheid dat ze zonder aarzelen bij ons kunnen winkelen. Bovendien draagt ​​het merk BAIMS Natural Make-up het PETA-zegel "Cruelty Free".

ECOCERT/COSMOS

Baims producten zijn door Ecocert /COSMOS gecertificeerd als biologische cosmetica, de meest veeleisende van alle cosmetische certificeringen. Om een ​​product door Ecocert /COSMOS te laten certificeren met het label "BIO", moet minimaal 95% van de plantaardige ingrediënten afkomstig zijn van gecontroleerde biologische teelt.

Eisen onder ECOCERT/ COSMOS:

 • Geen genetisch gemodificeerde ingrediënten of derivaten van genetisch gemodificeerde uitgangsmaterialen zijn toegestaan.
 • Geen ingrediënten die geheel of gedeeltelijk op petroleumbasis en/of synthetisch zijn geproduceerd, zoals parabenen, nanomaterialen, kunstmatige geurstoffen, polyethyleen glycolen (PEG's).
 • De planten of plantaardige grondstoffen mogen niet gemaakt zijn van bedreigde diersoorten.
 • De winning en productie van ingrediënten mag geen vervuiling veroorzaken en mag niet leiden tot een aantasting of onbalans van het respectievelijke ecosysteem
 • Alle ingrediënten en hun afgeleiden mogen niet vuil of anderszins zijn verontreinigd
 • Het productieproces moet worden gecontroleerd, van de agrarische teelt van de ingrediënten tot de verpakking van het eindproduct.
 • De etikettering van de eindproducten moet duidelijk en transparant zijn voor de consument. Bij de weergave van de INCI's moet per formulering het percentage natuurlijke en biologische ingrediënten worden vermeld.

The Vegan Society

Alle BAIMS Natural Make-up producten zijn vegan gecertificeerd door "The Vegan Society"! Deze instelling is in 1944 opgericht door Donald Watson in Groot-Brittannië en de heer Watson is ook de "uitvinder" van de term "veganistisch".
Veganisme is een filosofie en een manier van leven die, voor zover mogelijk, alle vormen van uitbuiting en geweld tegen dieren vermijdt, of het nu in voedsel, textiel of enige andere vorm is. Daarnaast betekent veganisme het ontwikkelen van diervrije alternatieven ten behoeve van mens, dier en milieu. Met betrekking tot cosmetica betekent veganisme dat er:

 

 • Géén dierlijke ingrediënten, zoals bijenwas, honing of zelfs
 • Géén karmijn, als kleurstof gebruikt mag worden
 • Dieren niet worden betrokken bij het oogst- of productieproces.

 

PETA - People for the Ethical Treatment of Animals

Als je alleen producten koopt die zijn gelabeld met het PETA-zegel en dus vrij zijn van geweld tegen dieren, kun je door middel van tests konijnen, muizen en andere dieren een leven van lijden en kwelling besparen. Het programma “SCHOONHEID ZONDER KONIJNTJES”, schoonheid zonder konijnen, is een kans voor consumenten om gemakkelijker producten te vinden die vrij zijn van geweld tegen dieren.

Als je cosmetica koopt, let dan op het PETA-zegel met het konijntje 'Cruelty-Free'. Producten met dit zegel zijn vrij van geweld tegen dieren en zijn vervaardigd zonder dierproeven.
Meer informatie is te vinden op: http://www.peta.org/ en https://kosmetik.peta.de/deutschland/